cabaret: Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Koninklijke Schouwburg

  WO.
18 DEC
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES 2: DE ALEX KLAASEN REVUE Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2019
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 18 december 2019.
Dat is 238 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Koninklijke Schouwburg
DEZE Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 18 dec
Koninklijke Schouwburg, Den Haag
€ 73,00

Extra informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

Route naar Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg ligt in het hart van Den Haag. Ministeries en andere overheidsorganen maken graag gebruik van de Koninklijke Schouwburg vanwege de ligging vlak bij het Binnenhof en de vele ministeries. Ook voor gasten van buiten de stad i..

Bekijk complete route naar Koninklijke Schouwburg Den Haag
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws