cabaret: Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Orpheus op WOENSDAG 29 JANUARI 2020

  WO.
29 JAN
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES 2: DE ALEX KLAASEN REVUE Orpheus, Apeldoorn
2020
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 29 januari 2020.
Dat is 1511 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Orpheus
DEZE Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 29 jan
Orpheus, Apeldoorn
€ 38,00

Extra informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

Route naar Orpheus

outebeschrijving naar Orpheus Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer al met het openbaar vervoer. Eigen vervoer Klik op het kaa..

Bekijk complete route naar Orpheus Apeldoorn
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws