cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Flint op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Fresku - Voordat het te laat is in Flint) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
27 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Flint, Amersfoort
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Flint

Met de auto Vanuit de richting Utrecht De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden ri..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe wilden