PODIUM: Flint Amersfoort - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht
De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van de twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Gemeentelijke P-verwijzing Parkeergarage Flintplein volgen.
Vanuit de richting Amsterdam en Apeldoorn
De A1 volgen in de richting Amersfoort. Ga op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Direct de eerste afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van de twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Gemeentelijke P-verwijzing Parkeergarage Flintplein volgen.
Vanuit de richting Zwolle
De A28 volgen in de richting Amersfoort. Neem direct na verkeersplein Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van de twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Gemeentelijke P-verwijzing Parkeergarage Flintplein volgen.

Parkeren

Parkeergarage 'Flintplein' biedt plaats aan 360 auto's en ligt direct achter Flint. Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van Flint. Wij kunnen u dan ook geen parkeerplaats garanderen. Voor informatie over parkeren in Amersfoort zie: http://www.parkeerservice.nl/.
Wandelroute vanaf parkeergarage Flintplein naar de St. Aegtenkapel
Bij het verlaten van de garage loopt u rechtsaf de Walikerstraat in. Deze gaat over in de Bredesteeg. Ga aan het einde van de weg rechtsaf de Weverssingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in 't Zand. U vindt de St. Aegtenkapel aan uw rechterhand, op nummer 37.

Met openbaar vervoer

Flint
Op station Amersfoort kiest u vanaf het Stationsplein buslijn 5 (uitstappen halte Scheltussingel). Vanaf Flint neemt u buslijn 5 richting station (opstappen halte Scheltussingel).
Bovendien bestaat de mogelijkheid om vanaf Flint een theatertaxi naar het station te nemen. U kunt een theatertaxi bestellen via het bespreekbureau voorafgaande aan de voorstelling.
St. Aegtenkapel
Op station Amersfoort kiest u vanaf het Stationsplein buslijn 5 (uitstappen bij halte Stadhuis). Vanaf halte Stadhuis naar station Amersfoort neemt u lijn 2 of 4. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vanaf de St. Aegtenkapel een theatertaxi naar het station te nemen. U kunt een theatertaxi bestellen bij de gastheer/-vrouw.
Wandelroute vanaf station Amersfoort naar de St. Aegtenkapel
Bij het verlaten van de stationshal gaat u naar links af. U loopt dan via het stationsplein, de stationsstraat en de Van Asch van Wijckstraat. Dit is één lange weg. Als u bij kruispunt Stadsring aankomt gaat u rechtdoor. U komt dan op de Molenstraat, aan het eind van deze straat(voor de bolle brug) gaat u links de Westsingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in 't Zand. U vind de St. Aegtenkapel aan uw linkerhand op nummer 37.

Theatertaxi

Voor aanvang van een voorstelling kunt u een theatertaxikaart kopen. De theatertaxi staat dan na afloop van de voorstelling voor u klaar. Een kaartje voor de theatertaxi kost € 5,- p.p. voor ritten binnen de gemeente Amersfoort. Bezoekers uit Leusden, Hooglanderveen en Vathorst betalen € 8,30 p.p. De theatertaxi wordt verzorgd door Besseling Travel.

logo Flint Amersfoort
ADRES Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort