cabaret: Hehobros in Stadsschouwburg Utrecht op DONDERDAG 05 DECEMBER 2019

  DO.
05 DEC
HEHOBROS Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2019
 
Hoofdprogramma Hehobros

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 05 december 2019.
Dat is 596 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Hehobros in Stadsschouwburg Utrecht
DEZE Hehobros TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 05 dec
Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
€ 19,00

Extra informatie

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerd nieuws