cabaret: Hehobros in C.C Warenar op DONDERDAG 12 DECEMBER 2019

  DO.
12 DEC
HEHOBROS C.C Warenar, Wassenaar
2019
 
Hoofdprogramma Hehobros

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 12 december 2019.
Dat is 445 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Hehobros in C.C Warenar
DEZE Hehobros TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 12 dec
C.C Warenar, Wassenaar
€ 20,50

Extra informatie

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

Route naar C.C Warenar

Met de Auto vanuit Den Haag, Rijd via de Rijkstraatweg N44 richting Wassenaar/Leiden/Amsterdam. Sla linksaf bij de mercedes dealer (Lange Kerkdam), Derde afslag op de rotonde (Prinsenweg), Tweede afslag na 400 meter rechtsaf (Burchtlaan), T..

Bekijk complete route naar C.C Warenar Wassenaar
 

Gerelateerd nieuws