cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in Stadsschouwburg Velsen

  DI.
07 JAN
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
2020
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 07 januari 2020.
Dat is 294 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in Stadsschouwburg Velsen
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 07 jan
Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
€ 32,50

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar Stadsschouwburg Velsen

Routebeschrijving Komende vanuit Amsterdam, Haarlem of Alkmaar via de A9 volgt u alle borden richting IJmuiden. U rijdt dan langs het Noordzeekanaal. Bij de verkeerslichten op de grote kruising ter hoogte van de veerpont slaat u linksaf. U komt da..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Velsen IJmuiden
 

Gerelateerd nieuws