cabaret: Stefano Keizers - Sorry Baby in Het Wennekerpand op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Stefano Keizers - Sorry Baby in Het Wennekerpand) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
09 APR
STEFANO KEIZERS - SORRY BABY Het Wennekerpand, Schiedam
2020
 
Hoofdprogramma Stefano Keizers

Extra informatie

Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

Gerelateerd nieuws