cabaret: Pepijn Gunneweg - The Great Wonder in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Pepijn Gunneweg - The Great Wonder in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
04 APR
PEPIJN GUNNEWEG - THE GREAT WONDER De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Pepijn Gunneweg

Extra informatie

Yes! Hij gaat solo! Voor het eerst! Is dat een mirakel? Allerminst. Pepijn Gunneweg ademt theater. Is artiest pur sang. Maakte jarenlang deel uit van de Ashton Brothers. Nu gaat hij verder. En dus is hij hier klaar voor. En pakt hij het meteen groots aan. Samen met zijn Troupe muzikale Freaks. Is dat geen mirakel? Allerminst. The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Een vierdimensionale show voor en boven en tussen het publiek. Met gevaarlijke acts en bizarre trucs. Die al jaren in zijn hoofd zaten. En die hij nu eindelijk onder de knie heeft. Pas op voor gelanceerde kippen en vliegende vissen. Hoed je voor vreemde illusies en poëtische nummers. Voor je het weet, geloof je weer in wonderen. Dankzij The Great Wonder.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam