cabaret: Claudia De Breij - Oudejaars 2019 in De Kleine Komedie

  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  WO.
18 DEC
CLAUDIA DE BREIJ - OUDEJAARS 2019 De Kleine Komedie, Amsterdam
2019
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 18 december 2019.
Dat is 233 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Claudia De Breij - Oudejaars 2019 in De Kleine Komedie
DEZE Claudia De Breij - Oudejaars 2019 TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 18 dec
De Kleine Komedie, Amsterdam
€ 11,50 - 28,50

Extra informatie

Drie jaar geleden alweer. In 2016. Toen deed ze haar eerste Oudejaars. En hoe! De reacties waren overweldigend. Er werd gesmeekt om een tweede. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Is een Oudejaars nog wel van deze tijd? En hoe maak je zoiets ook alweer? Heeft Wim Kan dat nooit ergens opgeschreven? Verkoopt bol.com geen Cabaretschrijven voor Dummies? Staat er geen handige tutorial op YouTube? Niet, waarschijnlijk. Nou ja, dan moet het toch weer allemaal van Claudia zelf komen. Net als drie jaar geleden, eigenlijk. Toen ging het haar ook uitstekend af. Geheel op haar eigen eigentijdse wijze neemt ze het jaar 2019 onder de loep. Ze zingt, vertelt, analyseert en maakt de balans op. Eén conclusie kan wat ons betreft nu al getrokken worden. Háár Oudejaars is altijd van deze tijd.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws