cabaret: Kees Van Amstel - Een bang jongetje... (Reprise) in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Kees Van Amstel - Een bang jongetje... (Reprise) in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
23 JUN
KEES VAN AMSTEL - EEN BANG JONGETJE... (REPRISE) De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Kees van Amstel

Extra informatie

Het leven is net een zwembad. Vindt hij. En hij zwemt niet. Kees van Amstel staat langs de kant en kijkt toe. Hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen. Langs de kant blijven staan. Of vol het leven in duiken. Kees koos optie drie. Hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Heel veel grappen. Kees van Amstel is Een bang jongetje dat hele enge dingen doet. Die comedian is bij Comedytrain, druktemaker op NPO Radio 1, een van de breinen achter Dit Was Het Nieuws, en Klikbeet. Hij ‘vertelt met sjeu’ (de Volkskrant) en ‘laat zijn verhalen glanzen’ (NRC). Dus neem vooral een duik in zijn hoofd. En ga kopje onder. I rest my Kees.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerd nieuws