cabaret: Meindert Talma en Gasten - De Grote Meindert Talma Voetbalshow in De Kleine Komedie op MAANDAG 08 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Meindert Talma en Gasten - De Grote Meindert Talma Voetbalshow in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
08 JUN
MEINDERT TALMA EN GASTEN - DE GROTE MEINDERT TALMA VOETBALSHOW De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Meindert Talma

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

FOTO'S VAN Meindert Talma

Foto Meindert Talma te Grasnapolsky 2014 Foto Meindert Talma te Grasnapolsky 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Meindert Talma

Gerelateerde festivals