cabaret: Andermans veren Live! - Hoe goed wil je het hebben? in De Kleine Komedie op MAANDAG 24 FEBRUARI 2020

  MA.
24 FEB
ANDERMANS VEREN LIVE! - HOE GOED WIL JE HET HEBBEN? De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Andermans veren Live!

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 24 februari 2020.
Dat is 515 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Andermans veren Live! - Hoe goed wil je het hebben? in De Kleine Komedie
DEZE Andermans veren Live! - Hoe goed wil je het hebben? TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 24 feb
De Kleine Komedie, Amsterdam
€ 11,50 - 26,50

Extra informatie

Het gaat goed met Nederland. Beter dan ooit. We zijn rijk, we zijn mooi, we zijn gelukkig. En aan wie is dat te danken? Aan de cabaretiers natuurlijk! Zij hielden ons wakker. Porden onze politici. Zongen ons de kerk uit. Scherpten hun tong en trokken ten strijde. Tien jaar lang al trakteert Andermans Veren Live! ons op de beste cabaretliedjes uit het Nederlandstalige repertoire. Met meesterlijke muzikaliteit en frisse arrangementen. Schitterende duetten en schier onmogelijke a-capellapartijen. In deze jubileumshow zingen ze van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen. En zorgen ze ervoor dat we nóg rijker, nóg mooier en nóg gelukkiger de zaal verlaten. Hoe goed wil je het hebben?
Met: Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée, Johan Hoogeboom, Karin Bloemen, Katinka Polderman, Johan Goossens, Janneke de Bijl e.a.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam