cabaret: Yentl en de Boer in Theater De Veste op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Yentl en de Boer in Theater De Veste) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
07 MEI
YENTL EN DE BOER Rabozaal Theater De Veste, Delft
2021
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Extra informatie

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg. Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws