cabaret: Peter Pannekoek - Later was alles beter in Koninklijk Theater Carré

  • Peter Pannekoek
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen
  MA.
17 FEB
PETER PANNEKOEK - LATER WAS ALLES BETER Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Peter Pannekoek

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 17 februari 2020.
Dat is 52 dagen geleden.

Extra informatie

Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent. Cabaretier Peter Pannekoek is bekend van Dit Was Het Nieuws, De Wereld Draait Door en zijn alom bejubelde optreden bij The Roast of Gordon. Nu is Peter terug met zijn voorstelling Later was alles beter, dat door Het Parool werd omschreven als ‘een ijzersterk programma, waarin hij de intelligente humor van Theo Maassen combineert met de intelligente empathie van Claudia de Breij’. Het AD schreef zelfs ‘Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment.’ In Later was alles beter is Peter slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Peter Pannekoek

Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Peter Pannekoek

Gerelateerd nieuws