cabaret: Daniël Arends - Meer van hetzelfde (deel 1 in Concertgebouw op ZATERDAG 22 FEBRUARI 2020

  ZA.
22 FEB
DANIËL ARENDS - MEER VAN HETZELFDE (DEEL 1 Grote Zaal Concertgebouw, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Daniël Arends

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 22 februari 2020.
Dat is 1497 dagen geleden.

Extra informatie

Kijk. Dat is eerlijk. Zo kennen we Daniël Arends. Zijn programma, kondigt hij aan, is niet te onderscheiden van het vorige. Het is Meer van hetzelfde (deel 1). Het bevat exact de ingrediënten die we van hem gewend zijn. Dat wordt dus weer een show met een ‘onweerstaanbare flow.’ (NRC) ‘Afwisselend ingetogen en uitbundig maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten.’ (Dagblad van het Noorden) Hij zal weer ‘sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen.’ (Trouw) Kortom: van Daniël Arends hoef je niets nieuws te verwachten. Weer die eeuwige briljante vondsten, weer zo’n zooitje ijzersterke grappen. Meer van hetzelfde (deel 1) is een echte Daniël Arends. Kom maar kijken.

Route naar Concertgebouw

Auto Uit alle richtingen: ring A10 afslag S108 (Amstelveen) of S109 (RAI). Volg verder de borden Centrum en Concertgebouw/Museumkwartier Parkeren Betaald parkeren in de omgeving Concertgebouw tot 24.00 uur (zondag gratis). Avondkaart..

Bekijk complete route naar Concertgebouw Amsterdam
 

FOTO'S VAN Daniël Arends

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws