cabaret: Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) in Theater Castellum op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Patrick Laureij
    Fresku - 31/1 - Effenaar
    © Mark Kleijnen


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) in Theater Castellum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
27 MRT
PATRICK LAUREIJ - NEDERLANDS HOOP (REPRISE) Fonds Alphenzaal Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2020
 
Hoofdprogramma Patrick Laureij

Extra informatie

Hij is terug. De knotmaestro uit Rotjeknor. Patrick Laureij. In 2013 kaapte hij, bijna in zijn eigen achtertuin, alle prijzen weg bij Cameretten. Daarna stak hij de Erasmusbrug over en veroverde hij de rest van de wereld. Of nou ja: van Nederland. En da’s al heel wat voor een doodgewone gozert uit Rotterdam-Zuid. Hij kwam, zag en overwon. Tourde, comedytrainde en blies het publiek omver. De zalen raakten hoe langer hoe groter hoe uitverkochter. Eerst met het programma Dekking Hoog, nu weer met Nederlands Hoop. Waarmee hij vorig jaar al de pannen van ons dak speelde. En de planken uit ons podium. Wij verheugen ons wederom op de komst van deze euromastodont. Een nultiener in nultwintig. Een mooi Maasmens in een nóg mooier theater aan de Amstel. Hij is fijn. Ja toch? Niet dan?

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

FOTO'S VAN Patrick Laureij

Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar
 
Bekijk alle 2 foto's van Patrick Laureij

Gerelateerd nieuws