cabaret: Veldhuis & Kemper - Geloof ons nou maar in Westlandtheater De Naald op ZATERDAG 09 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Veldhuis & Kemper - Geloof ons nou maar in Westlandtheater De Naald) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
09 MEI
VELDHUIS & KEMPER - GELOOF ONS NOU MAAR Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
2020
 
Hoofdprogramma Veldhuis & Kemper

Extra informatie

Veldhuis & Kemper gaan in maart 2020 try-outen met hun nieuwste voorstelling. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap!

Route naar Westlandtheater De Naald

Algemeen Theater de Naald ligt in de gemeente Westland, in het hart van dorpskern Naaldwijk. Ons theater ligt aan de rand van het winkelcentrum waar u ook diverse restaurants kunt vinden. Het geprezen overdekte winkelcentrum De Tuinen bevindt ..

Bekijk complete route naar Westlandtheater De Naald Naaldwijk
 

FOTO'S VAN Veldhuis & Kemper

Foto Veldhuis & Kemper te Kids Right 2006 Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 3 foto's van Veldhuis & Kemper

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws