cabaret: Nina De La Parra - Gods wegen in Theater De Omval op WOENSDAG 15 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nina De La Parra - Gods wegen in Theater De Omval) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
15 APR
NINA DE LA PARRA - GODS WEGEN Theater De Omval, Diemen
2020
 
Hoofdprogramma Nina De La Parra

Extra informatie

Stand up comedian en zangeres Nina de la Parra heeft een Surinaamse vader (Pim) en een Nederlandse moeder (Djoeke). Ze oogt als een bakra, ofwel kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers.

God’s wegen gaat over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one hour hotels, haar pratende vagina, de dwingende correctheid van de Duitsers en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester – alles komt aan bod en wordt zonder gene op de brandstapel gegooid. Voordat je weet waar je aan toe bent heeft Nina de la Parra zichzelf en alle aanwezigen onderuitgehaald in haar verbaal-gewelddadige zoektocht naar haar eigen identiteit. Nina de la Parra’s hekserij is een attitude die je door een catharsis naar het licht zal brengen. Een verademing.

Route naar Theater De Omval

Vanaf Amsterdam (Ring Zuid) en Utrecht: A10 ringweg Amsterdam richting Zaandam/Amersfoort, afslag Diemen (afrit 113). Aan het einde van de afrit rechtsaf, richting Diemen. U rijdt langs de vaart en direct na de tweede brug aan uw rechterhand neemt ..

Bekijk complete route naar Theater De Omval Diemen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws