cabaret: Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe in Koninklijk Theater Carré (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe in Koninklijk Theater Carré) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
19 AUG
BERT VISSCHER - HIJ WORDT VANZELF MOE Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Bert Visscher

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 20 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 19 augustus 2020.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Bert Visscher

Foto Bert Visscher te Stadspark Live 2019 Foto Bert Visscher te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Bert Visscher

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws