cabaret: Jan Jaap van der Wal - Ill-ième in Kursaal Oostende (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Jan Jaap van der Wal - Ill-ième in Kursaal Oostende) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
09 DEC
JAN JAAP VAN DER WAL - ILL-IÈME Kursaal Oostende, Oostende
2020
 
Hoofdprogramma Jan Jaap van der Wal

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zondag 07 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 09 december 2020.

Extra informatie

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Route naar Kursaal Oostende

De E40 autosnelweg verbindt Brussel met Oostende. In anderhalf uur bent u met de auto of autocar van Brussel in Oostende. Vanuit Antwerpen neemt u de E17 en vervolgens de E40 naar Oostende. Zodra u Oostende binnenrijdt vanaf de snelweg A10, komt..

Bekijk complete route naar Kursaal Oostende Oostende
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jan Jaap van der Wal

Foto Jan Jaap van der Wal te Indian Summer Festival 2014 Foto Jan Jaap van der Wal te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Jan Jaap van der Wal

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws