Uitmarkt komt met digitaal platform Thuismarkt

review: Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Ruben Hein
Uitmarkt komt met digitaal platform Thuismarkt
Door Cartman91 op 01 juli 2020 - 14:31 Normaal vindt ieder jaar in augustus de Uitmarkt plaats in het centrum van Amsterdam, als opening van het culturele seizoen. Je kan er (meestal gratis) een deel van het programma zien van cabaretiers, muzikanten (pop en klassiek), maar ook genieten van kunst of een literaire lezing bijwonen.

Dit jaar is het, wegens het Coronavirus, niet mogelijk om evenementen t/m 1 september te organiseren. Vandaar dat er op kleinere schaal evenementen plaatsvinden met een maximaal aantal bezoekers in de zaal, maar ook optredens via de digitale wereld.

Hiervoor is het platform Thuismarkt opgericht. Via dit platform kan je alsnog naar je favoriete artiesten kijken via een livestream. Hiervoor zal je wel 2 euro moeten doneren wil je een optreden bekijken.

Door deze donaties kunnen de artiesten een extra inkomsten genereren gezien hun primaire inkomsten door de crisis weg zijn gevallen, omdat ze in feite werkloos zijn geworden door de sluiting van podia als gevolg van het Coronavirus.

Op het programma staan onder meer Huub van der Lubbe, Berget Lewis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Lucas & Arthur Jussen, Steffen Morrison, Karsu, Hadewych Minis, Gershwin Bonevacia en Jan Jaap van der Wal.

Het platform Thuismarkt is per direct te bezoeken via uitmarkt.nlDe Parade news

DE PARADE GAAT DOOR IN PARADISO, PARADISO NOORD EN...Rondreizend theaterfestival De Parade kan door het Coronavirus geen doorgang...

Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH ZEVEN KEER TE ZIEN IN GRONINGEN Na de bekendmaking van voetballer Arjen Robben om een comeback te maken als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.