Arjen Lubach zeven keer te zien in Groningen

Arjen Lubach news_groot
Arjen Lubach zeven keer te zien in Groningen
Door Cartman91 op 29 juni 2020 - 13:50 Na de bekendmaking van voetballer Arjen Robben om een comeback te maken als voetballer bij FC Groningen, kan die andere Arjen (Lubach) niet achterblijven; Ook hij keert terug naar Groningen. Niet als voetballer, maar als cabaretier. Dit maakt hij in een tweet, met een knipoog naar het nieuwsbericht over Arjen Robben bekend (zie hieronder).

In juli zal hij maar liefst vier try-outs in de Oosterpoort geven en drie in het eveneens Groningse Theater Oosterwijtwerd.

Op 16 en 17 juli geeft hij twee shows per dag in de Oosterpoort, één om 19:30 uur en de tweede om 21:30 uur. Op 23 augustus staat hij driemaal in Theater Oosterwijtwerd: om 15:00, om 19:30 uur en om 21:15 uur.

Kaartjes voor de shows in de Oosterpoort kost je 20 euro per stuk (maximaal 2 kaarten per persoon). De voorstellingen in Oosterwijtwerd zijn al helemaal uitverkocht.
Uitmarkt news

UITMARKT KOMT MET DIGITAAL PLATFORM THUISMARKTNormaal vindt ieder jaar in augustus de Uitmarkt plaats in het centrum van...

vliegtuignews

CABARETIER KASPER VAN KOOTEN GEEFT OPTREDEN IN... Cabaretier Kasper van Kooten vliegt woensdagochtend mee met een vlucht van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.