Cabaretier Kasper van Kooten geeft optreden in vliegtuig van Transavia

Kasper van Kooten
Cabaretier Kasper van Kooten geeft optreden in vliegtuig van Transavia
Door Kellyvermeer op 24 juni 2020 - 11:22 Cabaretier Kasper van Kooten vliegt woensdagochtend mee met een vlucht van Rotterdam The Hague Airport naar Malaga. Hij zal een optreden geven in dit Transavia vliegtuig. De cabaretier is uitgenodigd door Transavia en zal aan boord een voor ongeveer honderd mensen de voorstelling 'Fly-out' spelen. Dit gaat ongeveer 20 minuten duren.

Van Kooten had op Linkedin een oproep geplaatst met de vraag om alternatieve plekken om op te treden, omdat veel theaters nog gesloten zijn. De vliegtuigmaatschappij benaderde de cabaretier na deze oproep. Transavia wil met deze uitnodigigng de cultuursector steunen. Het is ogenschijnlijk ook een knipoog naar Tim Akkerman die viral ging met een de uitspraak dat hij ging optreden in een Boeing 747 om toch voor een wat groter publiek te kunnen staan. Deze uitspraak bleek later een publiciteitsstunt.

Van Kooten vertelt dat hij aan het begin van het toestel gaat staan en een speciale conference gemaakt heeft over op vakantie gaan. De reizigers worden vooraf op de hoogte gesteld van het verrassingsoptreden per mail.

Er zal tijdens de reis gehouden worden aan de coronarichtlijnen. Er zullen aan het begin van het gangpad waar hij zal gaan staan twee rijen leeg worden gehouden. Ook zal hij met een plastic kap op zijn hoofd praten. Kasper mag de voorstelling beginnen als het toestel hoog in de lucht hangt en moet stoppen als de voorbereidingen voor de landing getroffen worden.



Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH ZEVEN KEER TE ZIEN IN GRONINGENNa de bekendmaking van voetballer Arjen Robben om een comeback te maken als...

Corona virus

NEDERLANDSE OVERHEID SCHRAPT MAXIMAAL AANTAL... Vanavond spreekt premier Rutte Nederland weer toe over de voortgang van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.