cabaret: Fred van Leer - Leer van Fred Live in Musis op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Fred van Leer - Leer van Fred Live in Musis) verplaatst naar woensdag 02 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
14 NOV
FRED VAN LEER - LEER VAN FRED LIVE Parkzaal (grote zaal) Musis, Arnhem
2020
 
Hoofdprogramma Fred van Leer

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 01 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 14 november 2020.

Extra informatie

Fred van Leer - Leer van Fred Live

Route naar Musis

Auto Met de auto Vanuit Nijmegen Via de A325 volgt u Arnhem Noord. Na de John Frostbrug steekt u de rotonde recht over (2e afslag richting Apeldoorn). Aan uw linkerhand ziet u een park en vervolgens de achterzijde van Musis Sacrum. Ter hoogt..

Bekijk complete route naar Musis Arnhem
 

Gerelateerde voorstellingen