PODIUM: Musis Arnhem - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Auto
Met de auto

Vanuit Nijmegen
Via de A325 volgt u Arnhem Noord. Na de John Frostbrug steekt u de rotonde recht over (2e afslag richting Apeldoorn). Aan uw linkerhand ziet u een park en vervolgens de achterzijde van Musis Sacrum. Ter hoogte van het park sorteert u links voor. Na de stoplichten ter hoogte van de voorzijde van Musis Sacrum volgt u de blauwe borden P Musisgarage. Ter hoogte van de bioscoop (Rembrandt Theater) slaat u linksaf in de richting P Musisgarage; deze weg leidt u naar de ondergrondse toegangstunnel van de parkeergarage.

Vanuit Rotterdam
Vanaf de A15 neemt u op het knooppunt Ressen de afslag A325 in de richting Arnhem Noord. Daarna volgt u de route vanuit Nijmegen.

Vanuit Zwolle / Apeldoorn
Vanwege de Arnhemse centrumring met een verplichte rijrichting adviseren wij u de volgende route aan te houden vanuit de richting Zwolle/Apeldoorn. Vanaf de A50 volgt u op het knooppunt Waterberg de afslag Apeldoornseweg richting Arnhem (N784). Na 2,2 km neemt u de afslag richting Burgers Zoo (N785) en gaat u na circa 200 meter rechtsaf de Schelmseweg op richting Burgers Zoo. Na 1,3 km neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Oosterbeek (Schelmseweg / N785). U vervolgt de Schelmseweg en gaat na circa 2,8 km bij de stoplichten linksaf de Amsterdamseweg op in de richting Arnhem (N224). Aan het einde van de Amsterdamseweg (na circa 2,5 km) gaat u rechtsaf naar het Willemsplein (onder de spoorbrug door). Hierna volgt u de borden Centrumring + P en vervolgens de blauwe borden P Musisgarage (zie voor dit laatste gedeelte van uw route ook de routebeschrijving vanuit Nijmegen na de rotonde).

Vanuit Utrecht
Vanaf de A12 neemt u de afslag Oosterbeek richting Arnhem (afrit 25). Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Amsterdamseweg richting Arnhem (N224). Aan het einde van de Amsterdamseweg (na circa 8 km) gaat u rechtsaf onder de spoorbrug door. Hierna volgt u de borden Centrumring + P en vervolgens de blauwe borden P Musisgarage (zie voor dit laatste gedeelte van uw route ook de routebeschrijving vanuit Nijmegen na de rotonde).

Vanuit overige richtingen
U volgt de borden Centrumring + P en vervolgens de blauwe borden P Musisgarage.
Musis Sacrum is gelegen tegenover Parkeergarage Musis. Op een afstand van circa 200 meter vindt u de Schouwburg (gelegen aan dezelfde straatzijde als de parkeergarage).

Openbaar vervoer

Het Musis Sacrum en de Schouwburg zijn vanaf het Centraal Station Arnhem te bereiken met de volgende stadsbussen:

Lijn 1 (richting Duifje)
Lijn 5 (richting Presikhaaf)
Lijn 7 (richting Geitenkamp; alleen Musis Sacrum)

Daarnaast kunt u vanaf het station ook gebruik maken van de volgende streekbussen:

Lijnen 31, 32 en 33 (richting Nijmegen Centraal Station)
Lijnen 60 en 61 (richting Zevenaar)
Lijn 62 (richting Duiven Schapenweide)

Voor het Musis dient u uit te stappen bij de halte Velperplein (V&D); het Musis ligt dan recht voor u.

logo Musis Arnhem
ADRES Velperbinnensingel 15 6811 BP Arnhem