PODIUM: Musis Arnhem - Ticket informatie

 

TICKETS

Kaartverkoop: 026-443 73 43
Voor informatie, kaartverkoop, reserveringen, verkoop Podiumcadeaukaart e.d. is de dagkassa geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
De dagkassa is gevestigd in grand café Mahler.
NB: Aan de receptie in de hoofdingang van Musis Sacrum vindt geen kaartverkoop plaats.

Vanaf een uur voor aanvang van concerten en voorstellingen zijn de avondkassa's geopend, echter uitsluitend voor kaartverkoop van betreffend evenement. De avondkassa's zijn gevestigd in Mahler en in de entreehal van Schouwburg Arnhem.

Online kaartverkoop
Voor bijna alle voorstellingen en concerten kunt u dit jaar voor het eerst ook met het verschijnen van deze brochure online kaarten kopen via onze website: www.mssa.nl.
Het online bestellen van kaarten is tot uiterlijk 4 werkdagen voor de voorstelling of het concert mogelijk. Betaling van deze bestellingen vindt plaats door middel van een creditcard (Maestro/Mastercard en Visa) of via iDeal.
Na uw aankoop ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De bestelde kaarten worden u binnen een week toegezonden. Voor online bestellingen betaalt u servicekosten: € 2,50 per bestelling + € 1,- per kaart. Wanneer een voorstelling wordt geannuleerd, is het niet mogelijk deze servicekosten vergoed te krijgen.

logo Musis Arnhem
ADRES Velperbinnensingel 15 6811 BP Arnhem
 

Musis AGENDA

Bekijk de complete Musis Arnhem agenda