cabaret: Herman van Veen - 75 Dat kun je wel zien dat is hij in Koninklijk Theater Carré op ZONDAG 29 NOVEMBER 2020

  • Herman van Veen
    Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
    © Maarten Ederveen
  ZO.
29 NOV
HERMAN VAN VEEN - 75 DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS HIJ Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Herman van Veen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 29 november 2020.
Dat is 1215 dagen geleden.

Extra informatie

Op 14 maart 2020 viert Herman van Veen zijn 75ste verjaardag. Van deze 75 jaar stond hij er velen op ons toneel. “Hoe vaak je Herman van Veen ook hebt zien optreden, hij blijft een fenomeen.

Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma ‘Harlekijn’(Niemands knecht, niemands baas). Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van zijn hand verschenen tot op de dag van vandaag honderdtachtig cd’s, even zoveel boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen.Voor zowel zijn artistiek werk als zijn inzet voor projecten ten behoeve van vrede, veiligheid en verbondenheid is hij talloze malen onderscheiden. Zo is hij onder andere drager van het Verdienstkreuz am Band des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Herman van Veen

Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
 
Bekijk alle 6 foto's van Herman van Veen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws