cabaret: Patrick Laureij - Nederlands Hoop in Nieuwe Luxor Theater op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Patrick Laureij
    Fresku - 31/1 - Effenaar
    © Mark Kleijnen


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Patrick Laureij - Nederlands Hoop in Nieuwe Luxor Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
16 OKT
PATRICK LAUREIJ - NEDERLANDS HOOP Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2020
 
Hoofdprogramma Patrick Laureij

Extra informatie

“Hee man, Patrick hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt.”

‘Wat is nou de Nederlandse vertaling van de American Dream, van het hoge mikken dat lang niet voor iedereen realistisch lijkt? ‘Voor mij is dat Nederlands Hoop.’

“Mijn eerste theatershow Dekking hoog symboliseerde het trotseren van die underdog-positie. Dat gaat niet alleen over hoe anderen naar je kijken, maar ook over het overwinnen van je eigen minderwaardigheidscomplex. In Nederlands hoop neem ik de verantwoordelijkheid om daar zélf iets aan te veranderen. Niemand hoeft mij te zeggen waar ik hoor of wat ik zou moeten doen, het gaat om mijn persoonlijke groei. “

Route naar Nieuwe Luxor Theater

Met openbaar vervoer Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro (Erasmuslijn, richting Slinge en Spijkenisse) als de tram (lijn 20, 23 en 25) reizen. Met RandstadRail stapt u bij halte Melanchtonweg over op tram 25. Uitstappen bij halt..

Bekijk complete route naar Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
 

FOTO'S VAN Patrick Laureij

Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar
 
Bekijk alle 2 foto's van Patrick Laureij

Gerelateerd nieuws