cabaret: Ali B - Koorts in Koninklijk Theater Carré op ZONDAG 27 JUNI 2021

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  ZO.
27 JUN
ALI B - KOORTS Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 27 juni 2021.
Dat is 1006 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als “...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen.”

Ali heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleert tot tweemaal toe zijn theater tournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het toch burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind? In zijn nieuwe show zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “zelfs als het misgaat, komt het goed.”

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws