cabaret: Rundfunk - Todesangstschrei in Goudse Schouwburg op ZATERDAG 05 JUNI 2021

  ZA.
05 JUN
RUNDFUNK - TODESANGSTSCHREI Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma Rundfunk

Extra informatie

Het duo Rundfunk beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Dit seizoen komen de heren terug naar Gouda met hun nieuwe voorstelling ‘Todesangstschrei’. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat ‘ie elke seconde dichterbij komt. De jongens storten zich op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rundfunk - Todesangstschrei plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws