cabaret: George & Eran - George & Eran worden racisten in Theater De Veste op VRIJDAG 30 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (George & Eran - George & Eran worden racisten in Theater De Veste) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
30 OKT
GEORGE & ERAN - GEORGE & ERAN WORDEN RACISTEN Theater De Veste, Delft
2020
 
Hoofdprogramma George & Eran

Extra informatie

De voorstelling George & Eran worden Racisten werd in zowel het Parool als de Volkskrant en het NRC verkozen tot één van de beste voorstellingen van 2018 en trok volle zalen. Deze actuele Oerol hit die met diverse 5 sterren recensies werd bekroond, komt wegens groot succes terug naar de theaters!

De huidige tijdsgeest maakt deze voorstelling nog actueler dan hij al was. Het racismedebat in Nederland laaide de afgelopen tijd op door de moord op de Amerikaanse George Floyd, maar hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover met elkaar aangaan? George & Eran worden Racisten is een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racismedebat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. George en Eran raken met het zangduo Myrthe Huber & Milan Sekeris verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerd nieuws