cabaret: Rundfunk - todesangstschrei in Meervaart op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Rundfunk - todesangstschrei in Meervaart) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
11 DEC
RUNDFUNK - TODESANGSTSCHREI Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Rundfunk
Toegang 1e rang € 25.00
2e rang € 20.00
3e rang € 15.00
MTK 10% korting € 22.50

Extra informatie

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws