cabaret: Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Stadstheater Zoetermeer op WOENSDAG 26 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Stadstheater Zoetermeer) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
26 MEI
ROSA DA SILVA - DAAR MOET JE HEEN Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2021
 
Hoofdprogramma Rosa Da Silva

Extra informatie

In Daar moet je heen neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Route naar Stadstheater Zoetermeer

Met de auto Vanuit Amsterdam: A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). L..

Bekijk complete route naar Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws