PODIUM: Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Met de auto
Vanuit Amsterdam:
A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). Linksaf de Europaweg op. Rechtsaf de Denemarkenlaan in. Rechtsaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Den Haag, Rotterdam:
A13, E19 richting Den Haag. Op knooppunt Ypenburg A13, E19 richting Amsterdam. Op knooppunt Prins Clausplein de A12, E30 richting Utrecht. Afslag Zoetermeer-Centrum. Linksaf de Afrikaweg op. Na 2 km rechts aan op de Europaweg. Rechtsaf de Luxemburglaan op. Linksaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Rotterdam Oost, Capelle, Nieuwerkerk;
A20 richting Gouda. Afslag Moordrecht[afslag 18]. Linksaf op de Middelweg (N456). Rechtsaf op de Bredeweg. De tweede afslag op de rotonde (op de Bredeweg (N456). Schuin links de Bredeweg op richting Moerkapelle. Oprit van de A12 (Waddinxveen)[afslag 10]) richting Den Haag. Afslag Zoetermeer [afslag 7]. Rechtsaf op de Oostweg. Vierde afslag op de rotonde (de Australiëweg). Linksaf de Denemarkenlaan op. Rechtsaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Utrecht, Gouda;
A12 richting Den Haag. Op het knooppunt Gouwe de A12, E30 richting Den Haag.

Parkeren
In de omgeving van het Stadstheater zijn voldoende parkeermogelijkheden. Aan de Duitslandlaan vindt u een ruime parkeergarage. Wanneer deze vol is, kunt u nog uitwijken naar de parkeergarage aan de Luxemburglaan. Met name op vrijdagavond en op koopzondag kan het druk zijn in het Stadshart. Klik hier voor data van koopzondagen. Klik hier voor meer parkeerinformatie. In de parkeergarages zijn de eerste drie uur gratis. Hierna betaalt u € 1,50 per uur. Buiten de parkeergarages is parkeren na 18.00 uur gratis (behalve op vrijdagavond; dan is parkeren na 21.00 uur gratis).

Trein:
Uitstappen bij de halte 'Stadhuis' van de Zoetermeer Stadslijn. U kunt de vertrektijden van de treinen vinden bij de uitgang van het Stadstheater of via http://www.ns.nl/.

Bus:
Vlakbij het Stadstheater zijn haltes van lijn 71 / 72 / 75. Vanuit de regio zijn vele buslijnen naar halte Centrum West. Vanaf dit bus/treinstation is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Stadstheater.

Taxi
Regiotax: 0900 - 9666
Hotax : 079 - 331 31 31
ZTC : 079 - 316 55 16

Bij de Informatiebalie kunt u voor aanvang van de voorstelling een taxi naar keuze bestellen. Vraag voor alle zekerheid in de pauze of de taxi is besteld en of er bijzonderheden zijn.
Als u bijzondere wensen heeft (bijvoorbeeld rolstoelbus) kunt u als bezoeker beter zelf de centrale bellen en dit regelen. Het kan voorkomen dat op de avond zelf bijzondere wensen niet vervuld kunnen worden buiten de schuld van het Stadstheater om.

logo Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
ADRES Theaterplein 10 2711 EK Zoetermeer
EMAIL kassa@stadstheater.nl