PODIUM: Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer - Ticket informatie

 

TICKETS

Internetverkoop
Kaarten kunnen op elk moment van de dag online gekocht worden, de betaling geschiedt d.m.v:
- iDEAL (tot 1 uur voor aanvang)
- Credit card (tot 1 uur voor aanvang)

Bij betaling via internet kan er geen gebruik gemaakt worden van kortingspassen, theaterbonnen of tegoedbonnen.
NB: Rolstoelplaatsen zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa of via telefonische reservering.

Afhalen kaarten bij een telefonische reservering
Bij telefonische reservering via de kassa dienen de kaarten binnen tien dagen afgehaald te worden. Er kan voor gekozen worden, de kaarten tegen € 4,00 administratiekosten thuisgestuurd te krijgen. Voor beide opties geldt dat het openstaande bedrag binnen tien dagen voldaan moet zijn.
Bij een reservering via de website kunt u of de kaarten afhalen aan de kassa of u kunt er voor kiezen de kaarten op te laten sturen. U heeft hierbij niet de beperking dat u de kaarten binnen een bepaalde tijd af moet komen halen. Als u ervoor kiest de kaarten op te laten sturen is dit tegen € 4,00 administratiekosten.

Tegoedbon
Kaarten kunnen tot één dag vóór de voorstelling omgeruild worden tegen een tegoedbon (€ 2,50 servicekosten per teruggebrachte kaart). De tegoedbon is tot één jaar na uitgifte geldig. Houdt u er rekening mee dat wij zondag en maandag gesloten zijn en u op deze dagen geen kaarten terug kunt brengen. Bij wijzigingen die het gevolg zijn van een fout van het Stadstheater of door een bijgeboekte voorstelling, annuleert het Stadstheater uw kaarten kosteloos. Deze regeling geldt niet voor kaarten van voorstellingen in de Boerderij.

logo Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
ADRES Theaterplein 10 2711 EK Zoetermeer
EMAIL kassa@stadstheater.nl
 

Stadstheater Zoetermeer AGENDA