cabaret: Herman van Veen in Musis op ZATERDAG 17 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Herman van Veen
    Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
    © Maarten Ederveen


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Herman van Veen in Musis) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
17 APR
HERMAN VAN VEEN Parkzaal (grote zaal) Musis, Arnhem
2021
 
Hoofdprogramma Herman van Veen

Extra informatie

Herman van Veen (1945), podiumkunstenaar, schrijver, componist, regisseur, muzikant, acteur en presentator, groeide op in Utrecht, waar hij ook het conservatorium bezocht. Hij is opgeleid tot violist, zanger en muziekpedagoog. Daarnaast is hij activist voor de rechten van het kind. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. In 2020 wordt hij 75. Waar kan hij dat beter vieren dan in het theater?

Route naar Musis

Auto Met de auto Vanuit Nijmegen Via de A325 volgt u Arnhem Noord. Na de John Frostbrug steekt u de rotonde recht over (2e afslag richting Apeldoorn). Aan uw linkerhand ziet u een park en vervolgens de achterzijde van Musis Sacrum. Ter hoogt..

Bekijk complete route naar Musis Arnhem
 

FOTO'S VAN Herman van Veen

Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
 
Bekijk alle 6 foto's van Herman van Veen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws