cabaret: Steef de Jong - SISI BOY in Verkadefabriek op DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2020

  DO.
20 AUG
STEEF DE JONG - SISI BOY Grote theaterzaal Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2020
 
Hoofdprogramma Steef de Jong

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 20 augustus 2020.
Dat is 775 dagen geleden.

Extra informatie

In zijn vorige eenmansoperettes Ludwig, Straussvogel en Groots En Meeslepend Wil Ik Leven speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In SISI BOY deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks hun grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken.

Op Theaterfestival De Parade was SISI BOY een enorme hit. Trouw en de Volkskrant gaven vier sterren. Zo ook Theaterkrant: ‘De ingrediënten zijn ‘classic Steef’ – karton, operette en een uiterst aimabele podiumprésence – maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn’. Nu gaat Steef de theaters in met een avondvullend programma.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

FOTO'S VAN Steef de Jong

Foto Steef de Jong te Wende's Kaleidoscoop Foto Steef de Jong te Wende's Kaleidoscoop
 
Bekijk alle 2 foto's van Steef de Jong

Gerelateerd nieuws