Vanaf 1 juli theatershows van o.a. S10, Spinvis en Freek de Jonge in Carré

review: Freek de Jonge - Neerlands Hoop in concert - 13/02 - Carré Freek de Jonge
Vanaf 1 juli theatershows van o.a. S10, Spinvis en Freek de Jonge in Carré
Door Kellyvermeer op 27 mei 2020 - 18:00 Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue slaan de handen ineen om vanaf 1 juli culturele invulling te geven aan de anderhalvemetersamenleving. De drie Amsterdamse theaters werken samen door afgelaste voorstellingen vanaf 1 juli in te halen in Carré. Deze voorstellingen konden natuurlijk niet doorgaan vanwege de opgelegde beperkingen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Vanaf 1 juli is het (naar verwachting) mogelijk om voorstellingen te geven voor een maximaal bezoekersaantal van 100 personen. Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue grijpen deze kans aan om op te bouwen naar een zaalbezetting van 450 personen, de maximale capaciteit van Carré met een anderhalvemeter- indeling.

De eerste bevestigde artiesten zijn, die hun afgelaste voorstelling in Theater Carré gaan inhalen zijn: Spinvis, Dolf Jansen, S10, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong en Freek de Jonge.

De reguliere stoelen in de piste in theater Carré worden vervangen door bankjes en verdere decoratie, om toch een bijzondere en intieme theaterbeleving te scheppen. Voorstellingen gaan maximaal anderhalf uur duren en hebben geen pauze. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel. Veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten staat hierbij voorop.

De kaartverkoop voor deze voorstellingen zal medio juni starten. Kaartkopers van de afgelaste voorstellingen in Theater Bellevue, De Kleine Komedie en Carré krijgen als eerste de kans tickets te kopen. Voorstellingen voor maximaal 100 personen zijn financieel niet rendabel, maar biedt wel een mogelijkheid om de deuren van Carré weer te kunnen openen voor bezoekers, artiesten en medewerkers.delamarnews.jpg

GEORGE & ERAN KOMEN NAAR HET DELAMAR THEATER MET...Cabaret-duo George & Eran organiseren voor het eerst sinds de...

delamarnews.jpg

DELAMAR-THEATER VANAF 6 JUNI WEER OPEN MET AANGEPAST... Het DeLaMar-theater heeft aangekondigd dat het de deuren weer gaat openen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.