DeLaMar-theater vanaf 6 juni weer open met aangepast programma

Delamar Theater
DeLaMar-theater vanaf 6 juni weer open met aangepast programma
Door Kellyvermeer op 15 mei 2020 - 14:27 Het DeLaMar-theater heeft aangekondigd dat het de deuren weer gaat openen. De eerste voorstelling in het theater zal plaats gaan vinden op 6 juni, maar natuurlijk wel in aangepaste vorm.

'Het algemene geluid is dat theaters niet open kunnen voor honderd of dertig man', vertelt de woordvoerder van het theater aan AT5. Ze hebben toch besloten open te gaan om de producerende en makende tak van de sector levend te houden.

Omdat het kabinet vorige week bekend heeft gemaakt dat ze langzaam alle coronamaatregelen wil versoepelen, kunnen alle theaters, bioscopen en restaurants op 1 juni weer open met een maximum van dertig bezoekers. Er wordt een week voor de versoepeling bekeken of het ook echt kan doorgaan.

Omdat er maar dertig mensen tegelijk de zaal in mogen heeft het theater meerdere voorstellingen per dag gepland. Er wordt ook een aangepast programma aangeboden met veel solo-voorstellingen zodat er op het podium ook voldoende afstand gehouden kan worden.

Marcel Hensema, Naomi van der Linden en Jeannine la Rose en Sweet like a chocolate zijn een aantal van de eerste artiesten die het podia van DeLaMar mogen betreden op na juni. Daarna mogen ook de shows Doet sneeuw pijn met Saskia Temmink en Emma wil leven met Lisse Knaapen het podium betreden.



carre

VANAF 1 JULI THEATERSHOWS VAN O.A. S10, SPINVIS EN...Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue slaan de...

Ahoy Rotterdam

GABRIEL IGLESIAS VERPLAATST ZIJN BEYOND THE FLUFFY... De Amerikaanse stand-up comedian van Mexicaanse afkomst Gabriel Iglesias...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.