cabaret: Karin Bloemen - solovoorstelling in Schouwburg Cuijk op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Karin Bloemen - solovoorstelling in Schouwburg Cuijk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
06 NOV
KARIN BLOEMEN - SOLOVOORSTELLING Schouwburg Cuijk, Cuijk
2020
 
Hoofdprogramma Karin Bloemen

Extra informatie

In deze unieke solovoorstelling van Karin Bloemen is er voor haar maar één credo: ze gaat volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theater-ervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder probleem een hele week zou kunnen vullen.

In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is nog een verrassing, niets staat nog vast. Eén ding is zeker; het wordt een avond vol top-entertainment met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen!

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws