cabaret: Vlamousse - Saampies in Parktheater op DONDERDAG 08 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Vlamousse - Saampies in Parktheater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
08 APR
VLAMOUSSE - SAAMPIES Parktheater, Eindhoven
2021
 
Hoofdprogramma Vlamousse

Extra informatie

Saampies is het eerste avondvullende programma van Vlamousse. Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As in 2018 saampies verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als 'schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes'.

In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. De angst voor de medemens moet worden doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er geluisterd worden! Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het één en ander opgehelderd worden … kunnen we daarna saampies verder.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws