cabaret: TaBoe! - Nesim el Ahmadi in Podium Mozaiek op DINSDAG 17 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (TaBoe! - Nesim el Ahmadi in Podium Mozaiek) verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
17 NOV
TABOE! - NESIM EL AHMADI Podium Mozaiek, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Nesim el Ahmadi

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen