cabaret: Nesim el Ahmadi - TaBoe! in Podium Mozaiek op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Nesim el Ahmadi - TaBoe! in Podium Mozaiek) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
17 DEC
NESIM EL AHMADI - TABOE! Podium Mozaiek, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Nesim el Ahmadi

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 17 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

Extra informatie

In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen