cabaret: Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Zaantheater op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Zaantheater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
08 MEI
GUIDO WEIJERS - DE OUDEJAARSCONFERENCE Albert Heijnzaal Zaantheater, Zaandam
2021
 
Hoofdprogramma Guido Weijers

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zaterdag 21 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 08 mei 2021.

Extra informatie

Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws