PODIUM: Zaantheater Zaandam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Met eigen vervoer:
NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route.

Vanuit Amsterdam:
Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhouden en afslag Zaandam-Zuid nemen. Aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht rechtsaf afslaan (Kolkweg/Thorbeckeweg). Volg de weg over de Den Uylbrug. Na de brug rechtsaf (Provinciale weg). Na het tweede stoplicht (ter hoogte van het Ahold-gebouw) rechtsaf de Hogendijk op. Wanneer u deze dijk volgt, ziet u na een bocht aan uw rechterhand de parkeergarage van het Zaantheater.

Vanuit Alkmaar
Volg de A8 richting Zaanstad. Neem de afslag Zaandam-Zuid. Aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht rechtsaf afslaan (Kolkweg/Thorbeckeweg). Volg de weg over de Den Uylbrug. Na de brug rechtsaf (Provinciale weg). Na het tweede stoplicht (ter hoogte van het Ahold-gebouw) rechtsaf de Hogendijk op. Wanneer u deze dijk volgt, ziet u na een bocht aan uw rechterhand de parkeergarage van het Zaantheater.

Vanuit Purmerend:
Volg de A7/E22 richting Zaanstad. Neem de afslag Zaandam-Zuid. Aan het einde van de afslag bij het verkeerslicht rechtsaf afslaan (Kolkweg/Thorbeckeweg). Volg de weg over de Den Uylbrug. Na de brug rechtsaf (Provinciale weg). Na het tweede stoplicht (ter hoogte van het Ahold-gebouw) rechtsaf de Hogendijk op. Wanneer u deze dijk volgt, ziet u na een bocht aan uw rechterhand de parkeergarage van het Zaantheater.

Met het openbaar vervoer:
Het Zaantheater is eenvoudig bereikbaar vanaf station Zaandam. Station Zaandam heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. Een treintaxi is aanwezig bij uitgang Centrum van het station.
U bereikt het Zaantheater lopend vanaf station Zaandam in ongeveer 7 minuten. Loop vanaf het station langs McDonalds de winkelstraat (Gedempte Gracht) in. Loop deze winkelstraat helemaal uit en sla vóór de brug rechtsaf. U bevindt zich nu op de Dam. Steek de Dam over (met het standbeeld van Czaar Peter aan uw rechterhand). Zo komt u op de Nicolaasstraat terecht en ziet u het Zaantheater voor u liggen. Wanneer u langs het Zaantheater loopt en de brug oversteekt, komt u bij De Burcht.

Vanaf Station Zaandam met de bus:
Vanaf station Zaandam kunt u een bus nemen tot de halte Gedempte Gracht. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar het Zaantheater. Loop vanaf de bushalte rechtdoor richting de Dam. Steek de Dam over (met het standbeeld van Czaar Peter aan uw rechterhand). Zo komt u op de Nicolaasstraat terecht en ziet u het Zaantheater voor u liggen.
De volgende bussen kunt u nemen vanaf station Zaandam:
Lijn 65 stadsbus richting Zaandam
Lijn 67 stadsbus richting Peldersveld
Lijn 92 richting Amsterdam
Lijn 94 richting Amsterdam

logo Zaantheater Zaandam
ADRES Nicolaasstraat 3 1506 BB Zaandam