cabaret: Kasper van der Laan - De Weg Naar SuccesGeluk in De Kleine Komedie op DONDERDAG 04 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Kasper van der Laan - De Weg Naar SuccesGeluk in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
04 MRT
KASPER VAN DER LAAN - DE WEG NAAR SUCCESGELUK De Kleine Komedie, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Kasper van der Laan

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor woensdag 25 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 04 maart 2021.

Extra informatie

De Weg Naar SuccesGeluk: In 1.000 stappen naar méér succes en geluk met de SuccesGeluk Methode. Door cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

Cabaretier Kasper van der Laan neemt op hilarische wijze de uit de voegen gegroeide zelfhulpbranche onder de loep.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws