cabaret: Nina De La Parra - Gods wegen in Zaantheater op WOENSDAG 01 DECEMBER 2021

  WO.
01 DEC
NINA DE LA PARRA - GODS WEGEN Albert Heijnzaal Zaantheater, Zaandam
2021
 
Hoofdprogramma Nina De La Parra

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 18 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 01 december 2021.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Nina De La Parra - Gods wegen in Zaantheater
Tickets Nina De La Parra - Gods wegen:
wo 01 dec
Zaantheater, Zaandam

Extra informatie

Stand up comedian en zangeres Nina de la Parra heeft een Surinaamse vader (Pim) en een Nederlandse moeder (Djoeke). Ze oogt als een bakra, ofwel kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers.

God’s wegen gaat over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one hour hotels, haar pratende vagina, de dwingende correctheid van de Duitsers en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester – alles komt aan bod en wordt zonder gene op de brandstapel gegooid. Voordat je weet waar je aan toe bent heeft Nina de la Parra zichzelf en alle aanwezigen onderuitgehaald in haar verbaal-gewelddadige zoektocht naar haar eigen identiteit. Nina de la Parra’s hekserij is een attitude die je door een catharsis naar het licht zal brengen. Een verademing.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Zaantheater in Zaandam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nina De La Parra - Gods wegen plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws