cabaret: Stefano Keizers - Sorry Baby in Posttheater op DONDERDAG 01 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Stefano Keizers - Sorry Baby in Posttheater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
01 APR
STEFANO KEIZERS - SORRY BABY Posttheater, Arnhem
2021
 
Hoofdprogramma Stefano Keizers

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zaterdag 19 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 01 april 2021.

Extra informatie

"Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen."

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem
 

Gerelateerd nieuws