cabaret: Claudia de Breij - Hier ben ik in Koninklijk Theater Carré op ZONDAG 31 OKTOBER 2021

  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  ZO.
31 OKT
CLAUDIA DE BREIJ - HIER BEN IK Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 31 oktober 2021.
Dat is 846 dagen geleden.

Extra informatie

Toen Claudia de Breij het eervolle verzoek kreeg een voorstelling voor Carré te maken, wist ze direct: dit moet een voorstelling worden voor iedereen. Om met je verkering naartoe te gaan, met je vrienden, maar waar je ook je kinderen of ouders mee naartoe kan nemen. Een voorstelling waarvoor je niet de krant hoeft te hebben gelezen, waarvoor je niet de politiek hoeft te volgen - een voorstelling die over onszelf, eenlingen als we allemaal toch zijn, gaat.

Aan de hand van het meeslepende levensverhaal van revuester Heintje Davids zingt, danst en vertelt Claudia over een klein meisje dat van haar vader te horen dat ze ‘te dik en te lelijk’ voor het toneel was. Later, toen ze dat podium allang had veroverd, waren er mensen die besloten dat mensen als Heintje te joods waren om er te mogen zijn. Maar wie haar ook tegenhield, wat er ook gebeurde: Heintje wás er, en ze kwam altijd weer terug. Hier ben ik is een vrolijke voorstelling voor iedereen van 8 tot 88 over de droom en het recht er te mogen zijn, wie je ook bent.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws